Campusvisie OV4

Onze school behoort tot de instelling SBSO Rumbeke. SBSO Rumbeke heeft een meer doelgroepgerichte visie opgesteld. Deze visie vindt u hieronder terug.

In onze zorgbrede school bieden we, vanuit positieve interacties, aan onze jongeren maximale groei- en ontplooiingskansen met respect voor hun eigenheid, gezinssituatie en vriendenkring.

Een gemotiveerd en deskundig team staat klaar om samen zijn verantwoordelijkheid op te nemen in het volgen, bijsturen en verrijken van het groei- en leerproces van de jongeren. (Zelf)reflectie en open communicatie vinden wij hierbij onontbeerlijk.

Het afleveren of voorbereiden voor een steeds veeleisender arbeidsmarkt van zelfbewuste jongvolwassenen met een specifieke (vak)bekwaamheid, enthousiaste beroepsfierheid en zich bewust van hun doorgroeimogelijkheden is onze kernmissie.

Daarnaast maken voorbeeldfuncties, socio-emotionele begeleiding op maat, spiegelingen aan de maatschappij dat onze jongvolwassenen het, met hun talenten, waarmaken in onze trendgevoelige maatschappij.