Inschrijvingen voor schooljaar
2024 – 2025

Capaciteiten

Het buitengewoon onderwijs is verplicht om zijn capaciteit te bepalen en bekend te maken vóór de start van de inschrijvingsperiode. Als school hebben wij ervoor gekozen om dit te doen op het niveau van zowel structuuronderdeel als de combinatie van meerdere structuuronderdelen.

De capaciteiten en vrije plaatsen voor schooljaar 2024 – 2025 zijn momenteel nog niet gekend.

Aankomende infomomenten met betrekking tot inschrijven

We voorzien diverse infomomenten op onze school om de nodige informatie tijdig en duidelijk over te brengen. Onderstaande momenten werden ingepland en zijn zowel fysiek (tenzij anders aangegeven) bij te wonen op het voorziene moment alsook achteraf digitaal te raadplegen. Om op de hoogte te blijven van updates of wijzingen omtrent deze infomomenten raden we u aan om in te schrijven op de mailinglijst via het formulier op deze pagina.

U kunt op de titel van een infomoment klikken om een gedetailleerde versie te zien en het infomoment toe te voegen aan uw eigen kalender.

Afgelopen infomomenten met betrekking tot inschrijven

Deze infoavonden zijn voorbij. U kun de evenementen echter nog steeds raadplegen om de gebruikte Powerpoint voorstellingen en/of video’s opnieuw te raadplegen.
U kunt op de titel van een infomoment klikken om naar de uitgebreide versie te gaan

Er zijn geen aankomende evenementen.
BLIJF OP DE HOOGTE
Als u op de hoogte wilt blijven van enige wijzingen of nieuws omtrent inschrijvingen en capaciteiten kan u zich inschrijven voor onze mailinglijst.
BLIJF OP DE HOOGTE
Als u updates en nieuws wilt ontvangen omtrent inschrijvingen kan u zich abonneren op onze mailinglijst.
icon

Ons studieaanbod al bekeken maar nu toch even een opfrisser nodig?

studieaanbod bekijken