Inschrijvingen van de voorrangsgroep campusleerlingen

Vanaf maandag 16/03/2020 vinden de inschrijvingen voor de voorrangsgroep campusleerlingen plaats.

Gezien de nieuwe richtlijnen van de overheid wil ik vragen aan deze ouders zich enkel te begeven naar de benedenverdieping. Schoolpersoneel zal klaar staan op maandag 16/03/20 om 8u10 om u de juiste weg te wijzen naar de wachtruimte. Gelieve de instructies van personeelsleden correct op te volgen en de nodige documenten reeds ingevuld mee te brengen naar school zodat we het contact met externen kunnen beperken zoals gevraagd door de overheid.

Aangezien wij niet kunnen garanderen hoe onze personeelsbezetting volgende weken zal verlopen vraag ik aan deze ouders van campusleerlingen om zeker maandag langs te komen om de inschrijving te finaliseren.

! UPDATE !

Indien u als campusouder op dit moment niet kon aanwezig zijn, vragen wij u om alsnog te komen inschrijven vóór 27/03/20 na het vastleggen van een afspraak met de desbetreffende orthopedagoog:

  • A-stroom – Emma Reynaert veerle.benoit@tersterre.be
  • B-stroom – Sanne Callewaert sanne.callewaert@tersterre.be

Wegens de nieuwe richtlijnen Coronavirus passen wij de praktische organisatie van onze inschrijvingen voor de komende maand aan.

Van 16/03/20 tot en met 27/03/20 kunnen ouders van campusleerlingen hun kinderen komen inschrijven.

De inschrijvingen zullen doorgaan op de benedenverdieping. Schoolpersoneel zal klaar staan op maandag 16/03/20 om 8u10 om u de juiste weg te wijzen naar de wachtruimte.

Gelieve de instructies van personeelsleden correct op te volgen en de nodige documenten reeds ingevuld mee te brengen naar school zodat we het contact met externen kunnen beperken zoals gevraagd door de overheid.